Svenska Alliansmissionen - En gåva   


 46 dagar kvar

Ett arbete som bär frukt

- Alternativa högtidsgåvor och julklappar

Din gåva går till Svenska Alliansmissionens omfattande arbete, till en plats där det just nu behövs som allra mest. I gengäld får du ett dubbelvikt kort med kuvert, där du själv kan skriva en hälsning och läsa om gåvan du köpt.

Ända sedan Svenska Alliansmissionens föregångsmän startade sitt arbete på 1800-talet har ett socialt engagemang gått hand i hand med det evangeliska. Av kärlek till de värst utsatta har man gett mat, husrum och utbildning. Man har återupprättat familjer och människovärde. Det arvet lever kvar; här hemma i Sverige och runt om i världen har Svenska Alliansmissionens medarbetare, systerkyrkor och missionärer fortsatt arbetet och utvecklat det.

Beställ/Köp din gåva direkt!

Beställ din gåva genom att klicka på den gröna knappen och följ anvisningarna. För att vi ska kunna skicka ditt gåvobevis behöver du fylla i både det obligatoriska och det frivilliga fältet. Gå sedan vidare och betala gåvan enkelt med ditt betalkort. Inom en vecka skickar vi ditt gåvobevis.

Pris: 100 kr

Om du av någon anledning inte vill handla med kort, beställ ditt gåvobevis på info@alliansmissionen.se. Skriv vilken gåva det gäller, antal kort du behöver, namn, postadress och mailadress. Då skickar vi gåvobevis tillsammans med faktura istället.

Ont om tid?

Skriv ut ditt gåvobevis själv