Centralasien - Rullstolar   


 39 dagar kvar

En rullstol ger självständighet till barn i Centralasien

- Alternativa högtidsgåvor och julklappar

I ett mycket bergigt och fattigt land i Centralasien* arbetar Svenska Alliansmissionen tillsammans med en handikapp- organisation för barn med olika former av funktionsnedsättningar. På grund av fattigdom, okunskap, stigmatisering och brist på hjälpmedel blir barnen ofta isolerade och utan möjlighet till skolgång. Utan utbildning och fungerande hjälpmedel leder handikappet dessutom till att du får svårt att försörja dig som vuxen.

För många av barnen kan en rullstol förändra situationen helt. En rullstol ger en möjlighet att förflytta sig vart man vill, att ta sig till skolan, komma ut och leka och man blir mer självständig. Din gåva går till att köpa in nyproducerade rullstolar som är speciellt anpassade för ”rough terrain” vilket är en bra beskrivning på omgivningarna där de kommer att användas. 

Beställ/Köp din gåva direkt!

Beställ ditt gåvobevis genom att klicka på den gröna knappen och följ anvisningarna. För att vi ska kunna skicka ditt gåvobevis behöver du fylla i både det obligatoriska och det frivilliga fältet. Gå sedan vidare och betala gåvan enkelt med ditt betalkort. Inom en vecka skickar vi ditt gåvobevis.

Pris: 400 kr

Om du av någon anledning inte vill handla med kort, beställ ditt gåvobevis på info@alliansmissionen.se. Skriv vilken gåva det gäller, antal kort du behöver, namn, postadress och mailadress. Då skickar vi gåvobevis tillsammans med faktura istället.

Ont om tid?

Skriv ut ditt gåvobevis själv