Sverige - Fotbollsträning   


 39 dagar kvar

Fotbollslaget som vill vinna människor för Gud

- Alternativa högtidsgåvor och julklappar

En majoritet av Sveriges befolkning utövar någon form av idrott varje vecka. Betydligt fler än vad som besöker en kyrka varje vecka.

Med målet att forma lärjungar startade Allianskyrkan i Norrköping sitt fotbollslag. Församlingen är en av Svenska Alliansmissionens arabisktalande församlingar. På ett år har laget gått från ett helt nystartat okänt lag, till att avsluta sin första säsong som serieledare. Ambitionen är att inom några år spela i Allsvenskan. Ändå är inte spelet det viktigaste. Med fotbollen som verktyg vill man som lag vara med och vinna människor för Gud och forma lärjungar. I laget finns både kristna och muslimer, nyanlända och de som är födda i Sverige. IK Derek, som laget heter, har på bara ett år fått respekt inom fotbollsvärlden, de är kända för sin goda laganda, höga moral, respekten för såväl varandra och motståndarlag.

Din gåva går till hyra av fotbollsplaner, tränings- och matchkläder samt lön för tränare. Vill du läsa mer om din gåva, besök www.alliansmissionen.se

Beställ/Köp din gåva direkt!

Beställ ditt gåvobevis genom att klicka på den gröna knappen och följ anvisningarna. För att vi ska kunna skicka ditt gåvobevis behöver du fylla i både det obligatoriska och det frivilliga fältet. Gå sedan vidare och betala gåvan enkelt med ditt betalkort. Inom en vecka skickar vi ditt gåvobevis.
19 december 2017 fram till 8 januari 2018 kommer vi inte att skicka ut några gåvobevis. Skriv istället ut ditt gåvobevis själv, se länk nedan.

Pris: 200 kr

Om du av någon anledning inte vill handla med kort, beställ ditt gåvobevis på info@alliansmissionen.se. Skriv vilken gåva det gäller, antal kort du behöver, namn, postadress och mailadress. Då skickar vi gåvobevis tillsammans med faktura istället.

Ont om tid?

Skriv ut ditt gåvobevis själv