Steg för en bättre värld mars/april 2018   


 74 dagar kvar

Församlingar med hjärta för sitt folk

25-årige Ahmed är en av alla de före detta muslimer som i Sverige har fått en tro på Jesus Kristus. Inte för att han ville testa något nytt, eller för att anpassa sig efter svenska traditioner. Ahmed har mött den levande Guden och förstått att Bibeln förmedlar kärlek och sanning.

Vi har inom Svenska Alliansmissionen flera församlingar som främst vänder sig till arabisktalande människor. Detta är församlingar som brinner för att nå ”sitt folk” med evangelium. Utan språk- och kulturbarriärer når de rakt in i människors hjärtan med sitt budskap. Dagligen söker sig nya personer till deras gemenskap. Ahmed är en av alla dem som hittat ett hem i en arabiskspråkig Alliansförsamling.

Tillsammans med dig vill vi vara med och ge vårt stöd till dessa nya gemenskaper. De möter många utmaningar; i förföljelse och trakasserier, och vad gäller administration, struktur, lokaler och att organisera sig som förening i Sverige.

Genom din gåva stöder du bland annat våra arabiskspråkiga församlingar

Tillsammans vill vi fortsätta att nå ut med evangelium till människor, på ett sätt som var och en kan förstå.

Ge din gåva genom att klicka på den gröna knappen och följ anvisningarna. Var noga med att fylla i samtliga obligatoriska fält. 

Läs mer om Ahmed, som valde Jesus framför islam