Sverige - Församlingsplantering   


 46 dagar kvar

Pionjärarbete

- Alternativa högtidsgåvor och julklappar

Din gåva går till SAM:s församlingsplanteringar runt om i Sverige, en del växer så det knakar, andra tar lite längre tid på sig, men de växer! I gengäld får du ett dubbelvikt kort med kuvert, där du själv kan skriva en hälsning och läsa om gåvan du köpt.

Guds församling växer

Sverige är ett missionsfält.  Människor i vårt land har ingen kunskap om kristen tro och ingen kristen gemenskap i sin närhet. Men mitt i detta vårt sekulariserade samhälle, där det länge talats om att antalet kristna minskar, finns en andlig längtan, det finns församlingar som växer även om det kanske inte alltid är på det sätt som vi tänkt oss eller ens med de människor vi tror. Men vi vill se det hända ännu mer. Vi vill vara med och starta fler församlingar, vi vill starta olika sorters församlingar för olika sorters människor på platser där det idag finns alldeles för få kristna.

För närvarande stöder Svenska Alliansmissionen pionjärarbete i Södertälje, Sickla och Kärrtorp (Stockholmsregionen), i Göteborgsförorten Hjällbo, i Västerås, i Båstad och Förslöv i nordvästra Skåne. Några av dessa församlingar arbetar främst med nysvenskar, andra arbetar mer med sekulariserade svenskar och någon möter många som hamnat lite utanför vårt samhälle. Din gåva används i detta arbete; till löner för pionjärarbetare, lokalhyra, fortbildning med mera.

Beställ/Köp din gåva direkt!

Beställ ditt gåvobevis genom att klicka på den gröna knappen och följ anvisningarna. För att vi ska kunna skicka ditt gåvobevis behöver du fylla i både det obligatoriska och det frivilliga fältet. Gå sedan vidare och betala gåvan enkelt med ditt betalkort. Inom en vecka skickar vi ditt gåvobevis.

Pris: 100 kr

Om du av någon anledning inte vill handla med kort, beställ ditt gåvobevis på info@alliansmissionen.se. Skriv vilken gåva det gäller, antal kort du behöver, namn, postadress och mailadress. Då skickar vi gåvobevis tillsammans med faktura istället.

Ont om tid?

Skriv ut ditt gåvobevis själv