Ryssland - Radioprogram   


 46 dagar kvar

Kristna radioprogram

- Alternativa högtidsgåvor och julklappar

Din gåva betalar för en veckas radioprogram. I gengäld får du ett dubbelvikt kort med kuvert, där du själv kan skriva en hälsning och den du vill uppvakta kan läsa om gåvan du köpt.

Kristna radioprogram når en miljon Tjuvasier

I Tjuvasjien stöder Svenska Alliansmissionen ett arbete där man bland annat arbetar med kristna radioprogram på tjuvasjiska. Radioprogrammen sänds över den lokala statliga radiostationen som är den enda stationen som sänder program på tjuvasjiska och har därför många lyssnare bland tjuvasjerna. Nästan en miljon Tjuvasjier att kan ta del av evangelium på sitt modersmål.

Beställ/Köp din gåva direkt!

Beställ din gåva genom att klicka på den gröna knappen och följ anvisningarna. För att vi ska kunna skicka ditt gåvobevis behöver du fylla i både det obligatoriska och det frivilliga fältet. Gå sedan vidare och betala gåvan enkelt med ditt betalkort. Inom en vecka skickar vi ditt gåvobevis.

Pris: 350 kr

Om du av någon anledning inte vill handla med kort, beställ ditt gåvobevis på info@alliansmissionen.se. Skriv vilken gåva det gäller, antal kort du behöver, namn, postadress och mailadress. Då skickar vi gåvobevis tillsammans med faktura istället.

Ont om tid?

Skriv ut ditt gåvobevis själv