Egypten - Skolgång   


 46 dagar kvar

Skola för barn med funktionshinder

- Alternativa högtidsgåvor och julklappar

Fairhaven i Alexandria, Egypten är en skola där barn och ungdomar med funktionsnedsättningar får en möjlighet till utbildning. Din gåva räcker till en månads skolavgift för ett av dessa barn. I gengäld får du ett dubbelvikt kort med kuvert, där du själv kan skriva en hälsning och läsa om gåvan du köpt.

Alla har rätt till utbildning 

Två miljoner egyptier har någon form av funktionsnedsättning. Förmodligen är denna siffra lågt räknad eftersom man gärna vill dölja att någon i familjen har en funktionsnedsättning. Här stöder Svenska Alliansmissionen skolan Fairhaven i Alexandria, en skola för barn och ungdomar med intellektuella funktionsnedsättningar. Skolan drivs av en lokal församling. Här får eleverna utbildas och utvecklas i sin egen takt. De får känna sig värdefulla och lära sig att även deras liv har ett syfte och en mening. Framförallt får de känna att de är människor värda att älskas.

På skolan finns just nu ca 160 elever mellan 4 och 30 år. De flesta bor hemma i sin familj men på skolan finns även ett gruppboende för 13 elever, där man så långt det går försöker skapa en hemlik miljö.

Beställ/Köp din gåva direkt!

Beställ din gåva genom att klicka på den gröna knappen och följ anvisningarna. För att vi ska kunna skicka ditt gåvobevis behöver du fylla i både det obligatoriska och det frivilliga fältet. Gå sedan vidare och betala gåvan enkelt med ditt betalkort. Inom en vecka skickar vi ditt gåvobevis.

Pris: 250 kr

Om du av någon anledning inte vill handla med kort, beställ ditt gåvobevis på info@alliansmissionen.se. Skriv vilken gåva det gäller, antal kort du behöver, namn, postadress och mailadress. Då skickar vi gåvobevis tillsammans med faktura istället.

Ont om tid?

Skriv ut ditt gåvobevis själv